Fast Feedback

Fiktioner elsker fiktioner! Og vi vil rigtig gerne give dig feedback på det, du går og fifler med.

For at blive bedre er der brug for feedback. Betalæsere, redaktører – kald det, hvad du vil. Nogen, der har erfaring i at give feedback. Konstruktivt, vel at mærke.

Det kan vi. De sidste seks år har vi tilsammen givet feedback på et utal af tekster i alle genrer og i alle formater. Det er et fantastisk arbejde – for udover at gøre andre bedre, bliver vi også klogere på vores egen skriveproces. Win win.

Og for lige at vende tilbage til det der med det konstruktive. Det er nemlig vigtigt. For alle har fået ubrugelig feedback. Pointless kritik, ligegyldig ros. Ingen forslag til forbedringer. Det dur ikke.

Det dur heller ikke, at det koster en bondegård. Vi er selv en del af gamet – vi ved godt, at forfattere og forfatterspirere ikke vælter i penge. Vi har skrevet om det her på Fiktioner mange gange. Derfor:

10.000 ord for 1000 kr.

Feedback-indtægter går ikke til løn til os, men direkte ned i Fiktioners budget og videre ud til eksterne skribenter og faste driftsudgifter.

Fedt. Men kun 10.000 ord – really?

Ja. Primært fordi vores erfaring siger os, at vi kan se rigtig meget ud af den mængde. Dialoger, karakterer, tempo, beskrivelser, sætningsopbygning og alt det andet, der udgør byggestenene, viser sig på 10.000 ord. Du kan i øvrigt helt selv bestemme, om vi skal læse starten, slutningen eller fem kapitler i midten.

Okay, men hvorfor kalder I det så fast feedback?

Det lyder lækkert, ik? Og så giver vi faktisk super hurtig feedback. Max tre hverdage så modtager du vores feedback i din indbakke. Kommentarer direkte i manus + et uddybende dokument. Der er ingen grund til at vente i 100 år – så kommer du jo aldrig videre.

Intrigued? Så er der lige lidt praktisk, der kan være meget rart lige at læse.

Pris

Som sagt:
10.000 ord for 1000 kr inkl. moms
Du betaler via faktura på forhånd.

Hvem

Det er os bag Fiktioner, Jannik Landt Fogt og Christina Lassen-Andersen, der giver feedback.

Hvordan

Det er ret enkelt. Du sender bare dit manuskript til os på mail: kontakt@fiktioner.dk